info@missmarketing.se | Telefon: 08-52 52 73
Följ oss på våra sociala medier:

Webbdesign

Webbdesign innefattar mer än en snygg design. Webbdesign är ett av flera viktiga steg i processen att skapa en användarvänlig hemsida. Beroende på syftet med din hemsida så behöver du anpassa designen därefter.

Webbdesign
Konvertering
Responsiv Design
Webbdesign
Konvertering

1. Konvertering

Att ha en konverterande webbdesign är jätteviktigt. Konvertering innebär att besökaren på er hemsida hittar det de letar efter på ett snabbt och effektivt sätt. Enkelt kan tyckas, men det ligger mycket jobb bakom för att förstå hur besökarna beter sig och vad de ser på en webbplats. Våra grafiska designers är experter på konverterande webbdesign och tillsammans går vi igenom vad som är viktigt för er.

2. Sökmotoroptimering (SEO)

Att ha en sökmotoroptimerad hemsida krävs för att du ska synas på Google när dina kunder söker efter era tjänster. Hemsida.se arbetar med on-page optimering av alla hemsidor som vi tar fram så att ni kan känna er säkra på att de är anpassade efter Googles riktlinjer, och er hemsida få bättre möjlighet att synas i sökresultatet.

2. Responsiv Design

Vi bygger din hemsida så att den är lika snygg och funktionell i datorn som på surfplattan och i mobilen.
Webbdesign

4. Intressant innehåll / Copy

Innehållet på hemsidan går hand i hand med konverteringen och även sökmotorop- -timeringen. Det är viktigt att texterna innehåller relevanta sökord som era kunder söker efter er på.

5. Domännamn

Gör din hemsida personlig med ett unikt domännamn, vi kan hjälpa dig registrera flera olika typer av domäner enkelt via kundportalen.

6. Säker hemsida

Vår sitebuilder drivs på de bästa infrastrukturerna på den svenska marknaden. Vi håller din hemsida säker och skyddar dig mot hackare, DDOS-attacker och andra problem som kan uppstå när du har en hemsida hos en annan leverantör.
Responsiv Design

7. Webbanalys

Webbanalys är A och O när du driver en affärsverksamhet online. Att analysera dina besökares beteende och mäta trafiken kan du se hur väl din hemsida och webbdesign fungerar på besökarna. Det vanligast verktyget att använda för att göra en webbanalys är med Google Analytics. Ladda ner Google Analytics utan kostnad här!